Grafo-Ink

agabe

AGABE - Ostali proizvodi

LEPKOVI ZA LEPLJENJE SVILE NA ALUMINIJUMSKIM I DRVENIM RAMOVIMA

LEPAK DECAFIX – uz lepak ide i katalizator u pakovanju od 150 ml. Koji je dovoljan za 0.8 kg. lepka, tj. na 100 ml. lepka dodati 20 ml. katalizatora. Smesa treba da se pomeša u čistoj posudi.
Tako pomešana smesa će potrajati dva sata. Ram na koji se lepak nanosi mora biti čist i suv.

Umešan lepak nanesite na ram mekom četkom i ostavite na stolu da se osuši 2 sata. Svila bi trebalo da posle dva sata bude lepo zalepljena za ram.
Ne preporučuje se da se 24 sata posle lepljenja rama na ram nanosi bilo kakav jak razređivač.

ZAŠTITNA OPREMA

ZAŠTITNE RUKAVICE – zaštitne rukavice od lasteksa, štite ruke od hemikalija koje se koriste u procesu štampe i čišćenja svile na situ.

ZAŠTITNA MASKA – uz masku se u komletu dobijaju i dva filtera za organska i za hemijska isparenja, maska se koristi prilikom nanošenja hemikalija u procesu čišćenja sita.

ZAŠTITNE NAOČARE – naočare sa belim ili žutim staklom za zaštitu očiju od prskanja hemikalija za vreme čišćenja svile na sitima.

METALNE ŠPATULE  - špatule sa drvenom drškom za mešanje boje ili za nanošenje boje na sito prilikom štampe.

PLASTIČNE ŠPATULE – špatule koje su dizajnirane da   uklanjanju viška emulzije iz olučića.

GREBAČ RAMA – grebači su namenjeni lakšem uklanjanju lepka i ostataka svile sa aluminijumskih ramova.

ČETKA – namena četke je da se njome nanosi AGABE hemija za čišćenje svile na situ. Idealna je za dubinsko nanošenje hemije jer ulazi u pore svile.


ALUMINIJUMSKI RAMOVI, DRŽAČI I OLUČIĆI, SVILA ZA RAMOVE

ALUMINIJUMSKI RAMOVI, DRVENI RAMOVI, ALUMINIJUMSKI DRŽAČI, ALUMINIJUMSKI OLUČIĆI, SVILA ZA RAMOVE – možemo vam ponuditi aluminjumske i drvene ramove sa zategnutom ili bez svile kao i svilu argentinskog proizvođača. Kompletan program aluminijumskih profila je uvoz iz Brazila i izuzetnog  je kvaliteta.
Svilu vam nudimo u različitim gustinama i širinama.

nazad na vrh

Naši partneri

Top of Page